TP Madeni Yağları Artık Bir Tık Uzaklıkta!

Zülfikarlar Holding bünyesinde faaliyet gösteren akaryakıt sektörünün yüzde 100 yerli markası Türkiye Petrolleri, inovatif bakış açısıyla yenilediği TP Madeni Yağları’nı istasyonlarının yanı sıra, önde gelen online alışveriş siteleri üzerinden Aralık ayı itibarıyla müşterileriyle buluşturmaya başladı.

Pandemiyle birlikte dijital platformlarda yoğunlaşan alışveriş alışkanlıkları, araç sahiplerini de etkiledi.  Normalde aracının motor yağını değiştirmek için Türkiye Petrolleri istasyonlarına gelen ya da aracının bakım servisinde TP Madeni Yağları’nı tercih edenler, bu ürünlere artık önde gelen e-ticaret platformları üzerinden de ulaşabiliyor.

Böylelikle Türkiye Petrolleri, geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğu TP Madeni Yağ ürünlerini müşterilerinin ayağına getiriyor.

TP Madeni Yağları HepsiBurada.com, n11.com, Trendyol ve PTTAVM’de Satışta

Ürün gamında binek araçlar için 16, ticari ve ağır vasıta araçlar içinse 11 adet olmak üzere toplamda hemen her araca uygun 27 farklı çeşitte ürün bulunduran Türkiye Petrolleri, Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformları HepsiBurada.com, n11.com, Trendyol ve PTTAVM üzerinden madeni yağlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor. Tüketiciler satış noktalarına gitmeden, araçlarının motor özelliklerine göre en uygun TP Madeni Yağları ürününü tercih ederek bir tıkla siparişlerini oluşturabiliyorlar. Bu arada TP Madeni Yağları’nı ilerleyen dönemde Amazon üzerinden de satın almak mümkün olacak.

TP Madeni Yağları’ndan Her Araca Uygun Motor Yağı

Adını değerli taşlardan alan TP Madeni Yağları ürün gamında bulunan 27 farklı çeşitteki madeni yağın yanı sıra, cam suyundan Adblue’ya, hidrolik fren sıvısından antifrize kadar araçlarda ihtiyaç duyulabilecek ileri teknolojiyle üretilen araç bakım ürünleri de yer alıyor.

Binek Araçta Tüketicilerin Tercihi TP ONIKS 10W/40 4 LT ve TP ONIKS 5W/30 4 LT

Mineral ve sentetik bazlı yağlar ve gelişmiş katkı maddelerinin bir araya getirilmesiyle elde edilen ve binek araçlar için özel olarak üretilen TP BORNİT ve ONİKS serisi, dizel ve benzinli motorların önemli motor aksamlarında kararlı film tabakası oluşturarak, sürtünmeyi düşürmesiyle motorda titreşimi azaltıp yakıt ekonomisine katkı sağlıyor.

RODONİT ve FLORİT Serisi, Ticari Araçların Yoldaki Gücü

Uzun yolun zorlu şartlarında çalışan ağır hizmet araçları için özel olarak geliştirilmiş, yüksek kaliteli, mineral ve sentetik bazlı ve son teknolojiyle geliştirilen katkılı içeriği ile ağır hizmet motor yağı olan TP RODONİT ve FLORİT Madeni Yağları, bu araçların sistemlerini koruma altına alarak, motorun ömrünü uzatıyor.

GRANAT, SUPER ve LUBE2MARINE serileri

TP Madeni Yağları’nın ürün gamında ayrıca otomotiv dişli yağları serisi olarak GRANAT, endüstride kullanılabilecek yağların bulunduğu SUPER ve deniz araçlarının yağ ihtiyacını karşılayan LUBE2MARINE yer alıyor.